70’er og 80’er huse

ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

NYT TAG TIL 70’ER OG 80’ER HUSE – VI ER SPECIALISTER!

Bor du et hus fra 70’erne eller 80’erne, kan det være en god ide at få udskiftet taget. Tage på huse, der er bygget i disse årstal er ofte dårligt isolerede og bygget uden undertag. Der kan derfor være en økonomisk gevinst ved at udskifte taget, da du fremadrettet vil opnå besparelser på din varmeregning. Hos MM-Tag har vi god erfaring med at nedtage og lægge nye tage på ældre huse, og vi hjælper gerne dig.

Kontakt os i dag på telefon +45 87 10 01 97 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Der er mange muligheder, når det gælder et nyt tag, og der er mulighed for at give huset et helt nyt udseende, hvis du ønsker det. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak, hvor vi kan fortælle dig mere om alle dine muligheder, herunder bl.a. materiale- og farvevalg. Fortæl vores tagdækker om dine ønsker for dit nye tag, og lad os i fællesskab finde den bedste løsning til dit tag.

FÅ ET GRATIS TAGTJEK

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til at blive udskiftet eller ej, tilbyder vi dig gerne et gratis tagtjek. Ring til os på telefon +45 87 10 01 97 i dag og bestil et besøg af vores tagdækker. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag til dit hus.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os