Eternittag

ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til Konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

ETERNITTAG – SLIDSTÆRKT TAG TIL EN GOD PRIS

Et eternittag er en god løsning, hvis du ønsker et slidstærkt tag til en god pris. De fleste forbinder et eternittag med bølgeplader, men tagpladerne fås i flere forskellige udformninger. Et eternittag kan fås i flere farver, hvor de mest anvendte er sort, grå, brun og rød. Eternittage bliver fremstillet i fibercement, hvilket betyder, at tagpladerne har en lav vægt. Hos MM-Tag har vi god erfaring inden for eternittag, og vi lægger gerne dit!

Få et godt tilbud på et eternittag i dag på telefon +45 87 10 01 97 eller via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

EN BILLIG LØSNING

Grundet fibercementens lave vægt, er det ikke nødvendigt at lægge et undertag inden, at der lægges et eternittag. Det betyder, at arbejdet kan udføres hurtigere end ved andre tage, og der kan derved spares penge på arbejdstimerne. Andre fordele ved at vælge et eternittag er, at det ikke kræver meget vedligeholdelse, og det virker samtidig brandhæmmende.

HØR MERE OM DINE MULIGHEDER

Kontakt os på telefon 87 10 01 97 og få en uforpligtende snak om dine muligheder inden for eternittag. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag, og finder den løsning, der passer bedst til dit tag. Hos MM-Tag giver vi altid et fast tilbud på dit tag, hvilket sikrer dig, at der ikke pludselig opstår ekstra omkostninger i forbindelse med vores arbejde.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os