Tagarbejde

ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

TAGARBEJDE – KVALITETSHÅNDVÆRK TIL ATTRAKTIVE PRISER

Trænger din bolig til tagarbejde? Så står vi klar til at hjælpe dig! Hos MM-Tag er vi specialister i taglægning, og vi sikrer dig et kvalitetshåndværk til attraktive priser. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at få lagt et nyt kvalitetstag på deres bolig i Trekantområdet – skal du være den næste?

Ring til os i dag på telefon +45 87 10 01 97 eller udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på et nyt tag til din bolig.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

TAGARBEJDE TIL EN FAST PRIS

Før vi giver dig et tilbud på tagarbejde, kommer vi altid ud og besigtiger din bolig. Derved sikrer vi, at vi sammensætter det helt rigtige tilbud til dig, der både tager højde for dine ønsker, behov og husets øvrige konstruktioner. Når vi giver dig et tilbud på tagarbejde, er det en fast pris. Du kan derfor være sikker på, at der ikke opstår uforudsete omkostninger i forbindelse med dit tagarbejde, hvis du vælger MM-Tag til at udføre det.

HVAD INKLUDERES I PRISEN?

Et nyt tag hos MM-Tag indeholder som hovedregel nedenstående:

  • Nye tagsten samt tilbehør
  • Nyt undertag
  • Nye klemlister
  • Nye lægter
  • Tagrender og nedløb
  • Nye udluftningshætter
  • Nedtagning og bortskaffelse af det eksisterende tag

 

Dertil kommer de ønsker, du måtte have til din tagdækning, hvilket bliver inkluderet i det samlede tilbud.

 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Er du interesseret i at få et godt tilbud på tagarbejde, eller har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 87 10 01 97 eller via vores kontaktformular. Her står vi klar til at tage imod din henvendelse og fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

VALG AF TAG

Uanset om du overvejer at få lagt et nyt betontag, skifertag, tegltag eller eternittag, har vi erfaringen og ekspertisen til at rådgive dig om den helt rigtige løsning. Vi står også gerne til rådighed, hvis du ønsker at forstå, hvilke fordele der er ved de forskellige typer af løsninger. Vi kan også være behjælpelige med at udregne den prismæssige forskel på de forskellige materiale valg.

HVAD ER PRISEN FOR TAGARBEJDE?

Hvad koster et nyt tag? Prisen afhænger af en lang række faktorer, blandt andet af materialevalget, antallet af m2, isolering, om der skal etableres stigetrin til skorstensfejeren, har dit hus 1 eller 2 etager, tagets hældning, antallet af ovenlysvinduer, kviste m.v. For at finde den pris, der passer præcist til dit projekt, kommer vi ud helt uforpligtende og udregner en fast pris på en løsning, som passer til dit hus.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os