ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

ERFAREN TAGLÆGGER – STÆRK UNDERENTREPRENØR TIL TAGLÆGNING

Har du brug for en stærk underentreprenør til taglægning? Så er MM-Tag er oplagt valg. Vi er specialister i taglægning, og vi fungerer i dag som underentreprenør for en lang række virksomheder i Trekantområdet. Vi lægger mere end 500 tage om året og har stor erfaring med alle former for tage, tagstensprodukter og lægning af tagsten. Vores særlige ekspertise er inden for betontage og tegltage.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig som underentreprenør på telefon +45 87 10 01 97

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

VI LØSER DIN TAGOPGAVE!

Vi lægger alle størrelser tage, lige fra villaer til større ejendomme. Der er ikke nogen opgave indenfor taglægning, der er for stor eller for lille for os. Vi går til enhver opgave med den samme høje entusiasme uanset, om opgaven består i lægning af tagsten eller opføre en fuld tagkonstruktion. Igennem årene har vi bl.a. lagt tag på DMI, Hindsgavl Slot samt en lang række Netto-, Fakta og Rema-butikker.

PROFESSIONEL TAGLÆGGER OG SAMARBEJDSPARTNER MED BASE I VEJLE

Med MM-Tag som din underentreprenør, er du sikret en taglægger, der udfører arbejde i en høj kvalitet og til attraktive priser. Vi sætter en ære i at holde vores aftaler, og vi leverer altid vores arbejde til den aftalte tid. Vi giver altid et fast tilbud på vores arbejde, og du er dermed sikret, at der ikke opstår nogle uforudsete omkostninger i forbindelse med vores arbejde.

ER DU INTERESSERET I ET SAMARBEJDE?

Så er vi altid parate til at indgå nye samarbejdsaftaler. Kontakt os på telefon +45 87 10 01 97 og få en uforpligtende samtale om mulighederne for et samarbejde.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os