ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til Konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

PROFESSIONEL OPSÆTNING AF UNDERTAG

Det er vigtigt at have et velfungerende undertag på sin bolig for at undgå, at der trænger fugt ind under tagbelægningen fra regn, sne og kondensvand. Et korrekt udført undertag er med til at forlænge tagets levetid og sikre et godt indeklima uden skimmelsvamp. Et undertag skal udføres professionelt med respekt for processen og overholde gældende love og regler. Det sikrer vi bliver opfyldt, hvis du vælger os som din taglægger.

Få et tilbud på et nyt undertag til din bolig i dag på telefon +45 87 10 01 97.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

VI HJÆLPER DIG MED AT VÆLGE DET RETTE UNDERTAG

Når du skal have et nyt tag, bør du være opmærksom på at få valgt et undertag i en kvalitet, der matcher den tagbelægning, du har valgt. Er der blevet valgt et forkert undertag, kan det være dyrt at udskiftet det, da hele tagbelægningen skal fjernes for at kunne lægge et nyt. Alt efter dine ønsker til tagtypen, kan vores eksperter hurtigt hjælpe dig frem til den bedste type undertag til formålet.

HVAD ER ET UNDERTAG?

Et undertag er, som navnet antyder, et tag, der lægger under det oprindelige tag. Der findes flere forskellige typer undertag. Et undertag kan bl.a. være en frit hængende membran eller en træfiberplade. Det kan også være en membran lagt på brædder eller krydsfiner. Mulighederne er mange, og vi rådgiver dig gerne i dit valg.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ET UNDERTAG

Kontakt os gerne på telefon +45 87 10 01 97 og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig inden for undertag. Du er også velkommen til at sende en skriftlig forespørgsel via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os