Valg af tag

ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

VI HJÆLPER DIG VÆLGE DET RIGTIGE TAG

Det kan være en god ide at tage en professionel fagmand med på råd, når det gælder valget af et nyt tag. En fagmand kan bl.a. rådgive dig i forhold til de byggetekniske overvejelser, fortælle dig om fordelene ved de forskellige typer tagsten og om mulighederne i den eksisterende konstruktion. Hos MM-Tag står vi til rådighed med vores erfaring og ekspertise for at sikre, at du får den tagløsning, du drømmer om.

Ring til os i dag på telefon +45 87 10 01 97 og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

FÅ ET GRATIS TAGTJEK

For at kunne give dig den bedste rådgivning, kommer vi gerne ud og besigtiger dit tag. Her har vi mulighed for at vurdere, om den eksisterende tagkonstruktion er stærk nok til dine ønskede tagsten, eller om det er nødvendigt med en forstærkning heraf. Vi kan samtidig hjælpe dig med at vurdere hvilken sten, der vil passe bedst til resten af husets udseende. Vi tilbyder tagtjek i hele Trekantområdet.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM DIT VALG AF TAG

Ring til os på telefon +45 87 10 01 97, hvor vi står klar til at rådgive dig i dit valg. Du kan også læse mere om de enkelte tagstenstyper her på hjemmesiden og finde inspiration i galleriet.

 

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os