Betontag

ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til Konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

BETONTAG – LAV PRIS, LANG HOLDBARHED

Et betontag er i dag den mest brugte tagløsning i Danmark, hvilket bl.a. hænger sammen med den lave pris, den gode holdbarhed og de mange muligheder for farvevalg. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at betontagsten er tunge, og det kræver derfor en stærk tagkonstruktion, hvis du ønsker et betontag. Hos MM-Tag har vi stor erfaring inden for betontag, og vores tageksperter hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til dit tag.

Ring til os i dag på telefon +45 87 10 01 97 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for betontag.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

KVALITETS BETONTAGSTEN

Hos MM-Tag er vi forhandler af betontagsten fra mærket B&C, der er én af de bedste leverandører på markedet. Vi tilbyder følgende betontagsten:

  • B&C
  • B&C Protector
  • B&C DANFLOCK
  • B&C Protector DANFLOCK

Hvis du ønsker en anden slags betontagsten, så tøv ikke med at kontakte os. Vores store ekspertise og mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre vores tagarbejde med alle slags sten, uanset mærket herpå.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Det er nemt at indhente et tilbud på et betontag hos MM-Tag. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon +45 87 10 01 97, hvor vi kan aftale en dag, vi kan komme forbi og besigtige dit tag. Her kan du fortælle os om dine ønskede sten, og vi kan i fællesskab finde det tag, der passer bedst til din bolig.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os