ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til Konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

OPLÆGNING AF TAGSTEN OG ANDRE YDELSER

Hos MM-Tag står vi klar til at hjælpe dig med din tagopgave, lige meget hvad opgaven indebærer. Vi tilbyder bl.a. oplægning af tagsten, tagrenovering, tagisolering og opsætning eller forstærkning af undertag til en god pris. Én af de opgaver, vi gennem årene har hjulpet mange kunder med, er oplægning af tagsten efter stormskader. Vi står klar til at rykke ud, når skaden er sket, så du undgår, at skaden udvikler sig yderligere.

Ring til os på telefon +45 87 10 01 97 i dag og få et tilbud på oplægning af tagsten, opsætning af tag eller én af vores andre ydelser.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

PROFESSIONEL OPLÆGNING AF TAGSTEN

Det er vigtigt at få professionel hjælp, når det gælder oplægning af tagsten. Det kræver en faglig indsigt at lægge stenene rigtigt, så de ikke falder ned igen og i værste fald volder skade på forbipasserende. Hos MM-Tag har vi høj ekspertise inden for faget, og vi sikrer dig en korrekt oplægning af dine tagsten – med eller uden undertag. Hvis dine tagsten er gået i stykker, hjælper vi dig også gerne med at finde en erstatningssten, der passer til resten af taget.

OPSÆTNING AF TAG TIL ATTRAKTIVE PRISER

Hos MM-Tag sætter vi en ære i at tilbyde vores kunder fair priser, der er meget konkurrencedygtige på markedet. Vores firma bygger på gedigne håndværksmæssige traditioner, og vores medarbejdere leverer derfor altid et arbejde i en høj kvalitet. Vi giver dig altid et fast tilbud på din opgave, uanset om det gælder oplægning af tagsten, opsætning af tag, tagisolering, tagrenovering eller en helt anden ydelse.

BESTIL ET GRATIS TILBUD ELLER TAGTJEK

Ønsker du at bestille et gratis tagtjek eller få et uforpligtende tilbud på oplægning af tagsten eller en af vores andre ydelser? Så står vi klar til at tage imod din henvendelse på telefon +45 87 10 01 97 og give dig en god pris på oplægning af tagsten m.m.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os