Tegltag

ALT I TAGARBEJDE I TREKANTOMRÅDET

Høj kvalitet til Konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

+45 87 10 01 97

TEGLTAG – EN KLASSISK OG HOLDBAR LØSNING

Et tegltag er et af de foretrukne valg, når danskerne skal vælge nyt tag, og det er med god grund. Med et tegltag er du nemlig sikret en holdbar tagløsning, der samtidig giver taget et klassisk elegant udseende. Et tegltag fås i flere forskellige former, størrelser, farver og overflader. Der er derfor god mulighed for at finde en teglsten, der passer til dine ønsker for dit nye tag.

Vil du have et uforpligtende tilbud på et tegltag? Så ring til os i dag på telefon +45 87 10 01 97 og hør nærmere.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

TEGLSTEN I EN HØJ KVALITET

Hos MM-Tag ønsker vi at give vores kunder et tegltag i en høj kvalitet, og vi anvender derfor KDN VH teglsten fra mærket MONIER. Denne teglsten er kendt for dens klassiske udseende med en let bølget profil. KDN VH teglsten fås med en glaseret overflade og findes i flere forskellige farver.

VÆLG DEN RIGTIGE TAGSTEN

Det er vigtigt, at du vælger den tagsten, der passer bedst til konstruktionen på dit tag og husets udseende. Vores tageksperter står gerne til rådighed med professionelle råd og vejledning i alt lige fra farvevalg til formen på stenen. På den måde sikrer vi, at du får der resultat, du drømmer om.

FÅ ET TILBUD PÅ DIT NYE TAG

Ring til os på telefon +45 87 10 01 97 og indhent et uforpligtende tilbud på et nyt tag med teglsten. Kontakt os også gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille et gratis tagtjek.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os